Door een zeldzame aandoening die de ontwikkeling van zijn botten beperkt, heeft Wetherill een kruk nodig om te stappen en dus te sporten.

Tijdens een intense rally in de wedstrijd tegen de Duitser Thomasz Kusiak in de verdediging werd gedwongen, zag hij op een gegeven moment geen andere optie dan naar het balletje te duiken om een punt te redden. Met zijn kruk in de linkerhand om zichzelf in evenwicht te houden, scoorde Wetherill al vallend een wonderpunt.

Voor een overwinning volstond het punt niet, maar de beelden van zijn stunt zijn intussen wel al meer dan vier miljoen keer bekeken op de videowebsite YouTube. (KVDA)

Door een zeldzame aandoening die de ontwikkeling van zijn botten beperkt, heeft Wetherill een kruk nodig om te stappen en dus te sporten. Tijdens een intense rally in de wedstrijd tegen de Duitser Thomasz Kusiak in de verdediging werd gedwongen, zag hij op een gegeven moment geen andere optie dan naar het balletje te duiken om een punt te redden. Met zijn kruk in de linkerhand om zichzelf in evenwicht te houden, scoorde Wetherill al vallend een wonderpunt. Voor een overwinning volstond het punt niet, maar de beelden van zijn stunt zijn intussen wel al meer dan vier miljoen keer bekeken op de videowebsite YouTube. (KVDA)