Aangeboren talent of hard werken? Het is een vraag die gesteld wordt wanneer het over uiterst succesvolle topsporters gaat. Ook zo in het geval van LeBron James, een ongelooflijke atleet maar daarbovenop gezegend met gouden handen en speldoorzicht. Die unieke combinatie van kwaliteiten zorgt ervoor dat James al ettelijke jaren de NBA domineert. De nu dertigjarige forward werd viermaal verkozen tot MVP en won twee titels met de Miami Heat. Sinds deze zomer speelt hij terug voor zijn oude liefde Cleveland Cavaliers.

De opvolging lijkt al verzekerd, want ook LeBron James Junior (bijnaam 'Bronny'), de tienjarige zoon van LeBron, blijkt een begenadigd basketballer. Een natuurtalent. Een trotste vader gooide een filmpje op zijn twitteraccount met hoogtepunten van een wedstrijd van Bronny tijdens een Kersttoernooi in Houston. Daarin is te zien hoe James Jr dolt met de tegenstand, de betere moves tentoonspreidt en met sprekend gemak punten scoort. Binnen acht jaar ook in de NBA?

LeBron James, in 2013 getrouwd met zijn highschoolsweetheart Savannah Brinson, heeft nog een andere zoon Bryce Maximus en een dochtertje Zhuri.

Aangeboren talent of hard werken? Het is een vraag die gesteld wordt wanneer het over uiterst succesvolle topsporters gaat. Ook zo in het geval van LeBron James, een ongelooflijke atleet maar daarbovenop gezegend met gouden handen en speldoorzicht. Die unieke combinatie van kwaliteiten zorgt ervoor dat James al ettelijke jaren de NBA domineert. De nu dertigjarige forward werd viermaal verkozen tot MVP en won twee titels met de Miami Heat. Sinds deze zomer speelt hij terug voor zijn oude liefde Cleveland Cavaliers.De opvolging lijkt al verzekerd, want ook LeBron James Junior (bijnaam 'Bronny'), de tienjarige zoon van LeBron, blijkt een begenadigd basketballer. Een natuurtalent. Een trotste vader gooide een filmpje op zijn twitteraccount met hoogtepunten van een wedstrijd van Bronny tijdens een Kersttoernooi in Houston. Daarin is te zien hoe James Jr dolt met de tegenstand, de betere moves tentoonspreidt en met sprekend gemak punten scoort. Binnen acht jaar ook in de NBA?LeBron James, in 2013 getrouwd met zijn highschoolsweetheart Savannah Brinson, heeft nog een andere zoon Bryce Maximus en een dochtertje Zhuri.