Eerder lieten onder meer LeBron James, Kawhi Leonard, Giannis Antetokounmpo en James Harden weten dat ze tijdens de coronapandemie geen zin hebben in een All Star Game, gezien ook de drukke kalender en de korte rustperiode na de play-offs van 2020.

Alle spelers die deelnemen aan de All Star Game kunnen erop rekenen dat er privévervoer zal geregeld worden, zo meldde de NBA. Er zal een 'minibubbel' voor spelers en coaches gecreëerd worden in één hotel. Verder zal er intens getest worden.

De NBA maakte verder bekend samen met de National Basketball Players Association (NBPA) 2,5 miljoen dollar te zullen schenken aan Historically Black Colleges and Universities (HBCU's) en initiatieven in de strijd tegen het coronavirus.

Eerder lieten onder meer LeBron James, Kawhi Leonard, Giannis Antetokounmpo en James Harden weten dat ze tijdens de coronapandemie geen zin hebben in een All Star Game, gezien ook de drukke kalender en de korte rustperiode na de play-offs van 2020. Alle spelers die deelnemen aan de All Star Game kunnen erop rekenen dat er privévervoer zal geregeld worden, zo meldde de NBA. Er zal een 'minibubbel' voor spelers en coaches gecreëerd worden in één hotel. Verder zal er intens getest worden. De NBA maakte verder bekend samen met de National Basketball Players Association (NBPA) 2,5 miljoen dollar te zullen schenken aan Historically Black Colleges and Universities (HBCU's) en initiatieven in de strijd tegen het coronavirus.