Zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ons week na week vermaken op het gras, zo doet Falcao dat in de zaal. De Braziliaanse vedette (35) beschikt over een fenomenale techniek en demonstreerde dat nog eens aan het publiek in de Liga Paulista.

Falcao - overigens niet te verwarren met zijn Colombiaanse naamgenoot bij Atletico Madrid - nam een lange pass perfect aan, wipte de bal over de doelman en trapte die vervolgens met een knap hakje tegen de touwen. In december van vorig jaar gingen beelden van een andere wondergoal van Falcao reeds de wereld rond.

Bekijk beide goals alsook een compilatiefilmpje van Falcao:

Op 0:55

Zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ons week na week vermaken op het gras, zo doet Falcao dat in de zaal. De Braziliaanse vedette (35) beschikt over een fenomenale techniek en demonstreerde dat nog eens aan het publiek in de Liga Paulista. Falcao - overigens niet te verwarren met zijn Colombiaanse naamgenoot bij Atletico Madrid - nam een lange pass perfect aan, wipte de bal over de doelman en trapte die vervolgens met een knap hakje tegen de touwen. In december van vorig jaar gingen beelden van een andere wondergoal van Falcao reeds de wereld rond. Bekijk beide goals alsook een compilatiefilmpje van Falcao: Op 0:55