Toen Nick Nuyens in Meerbeke als eerste over de aankomstlijn van de Ronde van Vlaanderen reed, barstte in de volgauto van Saxo Bank een feestje los.Sporza pakte tijdens de Ronde uit met een primeur: de auto's van Quick.Step, Omega Pharma-Lotto, Garmin en Saxo Bank waren uitgerust met twee camera's. De beelden en het geluid werden gebruikt tijdens de rechtstreekse tv-uitzending.

Op deze beelden is te zien hoe Tristan Hoffman (R) en Bjarne Riis na de zege van Nuyens bijna letterlijk door het dak gaan van vreugde (en bijna vergeten nog naar de weg te kijken):

Toen Nick Nuyens in Meerbeke als eerste over de aankomstlijn van de Ronde van Vlaanderen reed, barstte in de volgauto van Saxo Bank een feestje los.Sporza pakte tijdens de Ronde uit met een primeur: de auto's van Quick.Step, Omega Pharma-Lotto, Garmin en Saxo Bank waren uitgerust met twee camera's. De beelden en het geluid werden gebruikt tijdens de rechtstreekse tv-uitzending. Op deze beelden is te zien hoe Tristan Hoffman (R) en Bjarne Riis na de zege van Nuyens bijna letterlijk door het dak gaan van vreugde (en bijna vergeten nog naar de weg te kijken):