Mogelijk herinnert u het zich nog: enkele weken geleden kwam Emre zwaar onder vuur te liggen in de Turkse media omdat de middenvelder van Fenerbahçe de Ivoriaan Didier Zokora van Trabzonspor "vuile neger" genoemd zou hebben. Wel, de voormalige Genk-verdediger heeft zijn wraak beet.

Tijdens een nieuwe clash tussen beide clubs afgelopen weekend trapte hij tijdens de extra tijd van de eerste helft Emre keihard in het kruis. Rode kaart zou je dan verwachten, maar Zokora kwam weg met geel. Voor de wedstrijd had hij ook al de uitgestoken hand van de Turkse international geweigerd. (KVDA)

Mogelijk herinnert u het zich nog: enkele weken geleden kwam Emre zwaar onder vuur te liggen in de Turkse media omdat de middenvelder van Fenerbahçe de Ivoriaan Didier Zokora van Trabzonspor "vuile neger" genoemd zou hebben. Wel, de voormalige Genk-verdediger heeft zijn wraak beet. Tijdens een nieuwe clash tussen beide clubs afgelopen weekend trapte hij tijdens de extra tijd van de eerste helft Emre keihard in het kruis. Rode kaart zou je dan verwachten, maar Zokora kwam weg met geel. Voor de wedstrijd had hij ook al de uitgestoken hand van de Turkse international geweigerd. (KVDA)