AA Gent verhuurt Yassine El Ghanassy aan Al Ain

© Belga

Ook de Spaanse verdediger Pablo Cendros Lopez en de Zambiaanse spits Rogers Kola verlaten de club.

AA Gent leent Yassine El Ghanassy voor de rest van het seizoen uit aan Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook de Spaanse verdediger Pablo Cendros Lopez en de Zambiaanse spits Rogers Kola verlaten de club, melden de Buffalo’s.

Al Ain bedwong ook een optie om El Ghanassy na het seizoen over te kopen van AA Gent.

Grillen

Voor de 23-jarige Belg van Marokkaanse afkomst is het al zijn derde uitleenbeurt. Eerder werd de grillige flankspeler door de Oost-Vlamingen al bij het Engelse West Bromwich Albion (2012) en het Nederlandse Heerenveen (2013) gestald.

Dit seizoen begon hij met hernieuwde moed bij AA Gent, maar hij botste onder meer enkele malen met coach Mircea Rednic.

Contract beëindigd
Daarnaast hebben Gent en Pablo Cendros Lopez in onderling overleg hun arbeidsovereenkomst beëindigd. De 26-jarige verdediger staat sinds augustus 2012 onder contract bij de Oost-Vlamingen, maar paste niet meer in de plannen van de club. Hij zet zijn carrière hoogswaarschijnlijk verder bij Alcorcon AD, de Spaanse tweedeklasser die in handen is van Roland Duchâtelet.

Ook de Zambiaanse spits Rodgers Kola trekt de deur bij Gent definitief achter zich dicht en gaat voor het Israëlische Hapoel Ironi Kiryat Shmona voetballen. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier