Aanvoerder KV Kortrijk: ‘De staf levert zeer goed werk’

Hannes Van Der Bruggen © BELGAIMAGE - DAVID STOCKMAN
Christian Vandenabeele
Christian Vandenabeele Freelancejournalist

Opvallend: aanvoerder Hannes Van Der Bruggen looft in Sport/Voetbalmagazine en in Krant van West-Vlaanderen uitvoerig de technische staf van KVK.

Terwijl sinds enkele weken al links en rechts de sloop van coach Yannis Anastasiou aan de gang is, onder meer met het bericht dat Yves Vanderhaeghe na zijn ontslag in Oostende door KV Kortrijk zou zijn benaderd, spreekt aanvoerder Hannes Van Der Bruggen zich opvallend lovend uit over de technische staf van KVK.

‘Ik vind dat de staf zeer goed werk levert’, verklaart hij in Sport/Voetbalmagazine. ‘De trainers werken zeer professioneel, ze zijn dag in, dag uit met het spelletje bezig met ook heel veel aandacht voor individuele begeleiding, data, opvolging en progressie. Dat is toch iets waar je beter van wordt. Ik voel mij sterker dan vorig seizoen.’

In Krant van West-Vlaanderen zegt hij dat de vrees voor een rampseizoen als vorig seizoen ongegrond is. Toen werd KV Kortrijk tiende in de reguliere competitie, nu staat het dertiende met 9 op 30.

‘Alles is aanwezig om positief te blijven. Ik weet wat er binnen de spelersgroep leeft. Er is geen twijfel, niet in onszelf en niet in de staf. We leveren goed werk. De trainers kunnen we niks verwijten. Ik denk dat ik als kapitein voor de hele groep spreek als ik zeg dat niemand met een trainerswissel bezig is. Wij moeten ons van al die speculaties niks aantrekken.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier