Achter de schermen van The Great Old

© S/VM
Peter t'Kint
Peter t'Kint Redacteur bij Sport/Voetbalmagazine

Donderdag pakt Sport/Voetbalmagazine uit met een special rond Antwerp, als neo-eersteklasser een van de grote revelaties van dit seizoen.

Achter de schermen van The Great Old
© S/VM

De redactie van Sport/Voetbalmagazine zat de voorbije weken niet stil. De restauratie van The Great Old, in handen van Paul Gheysens, Luciano D’Onofrio en Laszlo Bölöni is een groot succes: er verrijst een topclub uit de as van Antwerpen, aan de boorden van de Schelde brandt – eindelijk – het licht.

In een special van 130 pagina’s geven we u een inkijk achter de schermen. Hoe en wat ze er doen, u kan het lezen. Luciano D’Onofrio licht in een lange babbel toe hoe hij te werk ging in de sportieve uitbouw van de club. Aanvoerder Geoffry Hairemans wandelde met ons door zijn biotoop, Deurne Noord. We vernamen wat het project van de topmensen betekent voor de jeugd in Antwerpen en wat de club doet voor zijn community. En hoe de dertien jaar in het vagevuur van tweede klasse verliep, leest u in een verhaal vol anekdotes.

Het Antwerp van vroeger komt uiteraard ook uitgebreid aan bod. Twee oudgedienden van toen hebben het over de titel van zestig jaar geleden. Insiders geven inzage in de manier waarop Eddy Wauters de club runde en het trio Czerniatynski, Smidts en Severeyns vertellen nog wat nieuwe dingen over Wem-Be-Ley. Fans als Tom Waes, Guido Belcanto, Luk Wyns en Kevin Janssens belijden hun liefde. En wat is de lokale politiek met Antwerp van plan? U leest het allemaal vanaf 5 oktober, in de special Antwerp. Feiten, anekdotes en wetenswaardigheden uit de rijke geschiedenis van stamnummer 1.

De Antwerpspecial is de koop in de krantenwinkel vanaf donderdag of via de Mediaclub.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier