Ariel Borysiuk (20) ‘op weg naar Club Brugge’

© Reuters

De koopwoede van Club Brugge is nog niet gestild. Volgens mediaberichten hebben Club Brugge en Legia Warschau een akkoord over een transfer van Ariel Borysiuk.

Borysiuk, een 20-jarige middenvelder, moet enkel nog de medische tests doorstaan, meldt gwizdek24.pl. Blauw-zwart zou voor Borysiuk, die nog tot 2015 onder contract ligt bij Legia Warschau, rond de twee miljoen euro op tafel leggen.

Afgeketst

Club Brugge zoekt een vervanger voor de langdurig geblesseerde Vadis Odjija en dacht die te hebben gevonden in de Noor Markus Henriksen van Rosenborg. Die transfer ketste echter in laatste instantie af. Borysiuk stond de voorbije dagen op zijn beurt dicht bij een overgang naar Kaiserslautern, maar bedacht zich.

Borysiuk maakte in 2007 op 16-jarige leeftijd zijn debuut voor Legia Warschau en wordt beschouwd als een van de grootste talenten van Polen. Hij speelde ook al drie keer met de Poolse nationale ploeg.

Club Brugge trok tijdens de huidige wintertransferperiode ook al de Colombiaan Carlos Bacca, de Spanjaard Jordi Figueras en de Noor Mushaga Bakenga aan. Nabil Dirar zou dan weer op weg zijn naar AS Monaco. Dinsdag sluit de transfermarkt. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier