Beerschot ontkent geruchten rond Adrie Koster

© Belga

Beerschot ontkent met klem de geruchten dat Adrie Koster als trainer naar de club komt.

“In diverse media wordt vandaag gewag gemaakt van de mogelijke komst van Adrie Koster als trainer naar Beerschot AC. Wij wensen deze geruchten met klem te ontkennen, benadrukt voorzitter Patrick Vanoppen. Omdat de club niet de gewoonte heeft om uitgebreid te reageren op geruchten, zal er ook geen verder commentaar worden gegeven op deze berichtgeving,” maakt de club wereldkundig.

Geruchten Eerder werd Adrie Koster gelinkt aan de Antwerpse club door enkele Belgische kranten. “Op het Kiel ligt een contract voor twee of drie jaar klaar waarop alleen nog de handtekening ontbreekt, ” schreef Het Nieuwsblad. “Koster zit in vergevorderde onderhandelingen met managing director Patrick Vanoppen. Er is al een akkoord over een meerjarig contract, maar de handtekening ontbreekt nog. Dat lijkt slechts een formaliteit.”

Vertrek Jacky Mathijssen
Er was ook onduidelijkheid of huidig trainer Jacky Mathijssen, die een contract van onbepaalde duur heeft, en de club met elkaar verder willen. Enerzijds heeft de 48-jarige trainer ditseizoen, bemoeilijkt door financiële problemen en een uitgedunde spelerskern, de Kielse Ratten veilig in de middenmoot kunnen houden. Anderzijds gaf de Dilsenaar aan dat hij zelf aan vertrekken dacht omdat de mentaliteit hem niet lag. (SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier