Benjamin De Ceulaer blijft langer bij Lokeren

© Belga

Limburgse aanvaller verlengt contract tot 2015.

Het ijzer moet je smeden terwijl het heet is, die redenering volgden ze bij de Waaslanders met de nieuwe verbintenis voor de inmiddels 28-jarige Benjamin De Ceulaer, dit seizoen al goed voor negen doelpunten.

Om eventuele kapers op de komende transfermarkt voor te zijn en een hogere prijs te kunnen vragen, verlengde voorzitter Roger Lambrecht de overeenkomst van zijn goudhaantje tot 2015, met een optie voor een bijkomend seizoen.

Rode Duivels
De Ceulaer, die door Lokeren OV in de zomer van 2010 overkwam van het Nederlandse RKC, kreeg nog bijkomend goed nieuws. De rechtsvoetige aanvaller werd door bondscoach Georges Leekens opgenomen in de voorselectie van de Rode Duivels voor de oefeninterland in en tegen Griekenland op 29 februari.

“Natuurlijk zou ik wel ooit eens graag uitkomen voor een Belgische topclub”, verklaarde Benji – zijn roepnaam – onlangs in een dubbelgesprek met zijn ontdekker Pummy Bergholtz in Sport/Voetbalmagazine. “Na een rottijd bij Feyenoord bloeide ik bij Lokeren opnieuw open en amuseer ik me. Die momenten tracht ik nu vooral te koesteren. Ik ben dus niet echt bezig met een carrièreplanning.” (FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier