Ceulemans blijft bij Cappellen

© IMAGEGLOBE

In maart werd het contract van Jan Ceulemans bij derdeklasser Cappellen met één jaar verlengd. Met Jurgen Cavens heeft de Caje er alvast een toptroef bij om volgend seizoen een gooi te doen naar promotie.

Met een klinkende 6-0-overwinning tegen Ronse sluit Cappellen het seizoen af op de zevende plaats in derde klasse A. Toen Jan Ceulemans in oktober het roer overnam bij de Antwerpenaren stond de club nog veertiende.

“Na een dramatische start heeft Jan er ons bovenop geholpen”, zegt voorzitter Lucien Jacques. “De spelers kijken op naar Ceulemans en dat speelde in zijn voordeel. Daarnaast heeft hij van de jongens een hechte groep gemaakt. De tactische besprekingen zijn altijd heel eenvoudig, maar iedereen kent elke keer zijn taak. Hij is steeds to the point.”

De voorzitter is dan ook tevreden over de ex-trainer van Westerlo. In maart werd het contract van de Caje met één jaar verlengd. De ambitieuze club, die dit seizoen onder de verwachtingen bleef, wil volgend jaar graag een eindrondeticket bemachtigen. Kristof Snelders (stopt) en Koen Schockaert lopen er straks niet meer bij, maar met Jurgen Cavens haalde Cappellen al een grote vis binnen. Ook Moses Adams, die Ceulemans nog kent van bij Westerlo en die zonder ploeg zat, komt de rangen versterken. “Elke transfer is in overleg met Ceulemans gebeurd. Zijn inspraak in ons transferbeleid is groot. Samen willen we volgend seizoen beter doen en een periodetitel pakken.” (NN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier