Club Brugge heeft akkoord met Feyenoordmiddenvelder

Ruud Vormer © Belga Image
Matthias Stockmans
Matthias Stockmans Redacteur van Sport/Voetbalmagazine en Knack Focus.

Volgens Voetbal International bereikte Club Brugge een akkoord met Feyenoord over de transfer van middenvelder Ruud Vormer (26). De Nederlander kan een contract tekenen voor drie seizoenen.

Vandaag staan verdere onderhandelingen tussen de verscheidene partijen op het programma. Een snel akkoord wordt verwacht.

Vormer, die aan zijn derde seizoen bij Feyenoord is begonnen en nog één jaar contract heeft te gaan, liet al langere tijd doorschemeren open te staan voor een club waar hij op meer speelminuten kon rekenen. In totaal kwam Vormer tot 39 competitieduels voor Feyenoord.

De centrale middenvelder begon zijn carrière bij AZ, waar hij twee jaar in de hoofdmacht speelde. Vervolgens ging het transfervrij naar Roda JC, waar hij vier seizoenen actief was. Sinds 2012 kwam hij voor Feyenoord uit, maar een onbetwiste titularis werd hij daar nooit. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,1 miljoen euro.

Hier een compilatiefilmpje van bij zijn transfer naar Feyenoord twee jaar geleden:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier