De Competitiespecial van Sport/Voetbalmagazine ligt in de winkel

© Sport/Voetbalmagazine

De onmisbare voetbalbijbel, met alle cijfers en info over de Jupiler Pro League én tweede klasse, ligt in de winkel.

De Competitiespecial van Sport/Voetbalmagazine ligt in de winkel
© Sport/Voetbalmagazine

Zoals elke zomer opnieuw pakt Sport/Voetbalmagazine vlak voor de start van het voetbalseizoen uit met een competitiespecial. Ploegfoto’s, kernen, de compleetste spelers- en clubinfo, analyses. Alle zestien eersteklassers uit de Jupiler Pro League worden volledig doorgelicht zodat u, voetballiefhebber, voorbereid aan de aftrap verschijnt. Als extraatje hebben we een overzichtje van de tien jonge talenten van wie onze redactie verwacht dat ze dit seizoen zullen doorbreken en die u zeker in het oog dient te houden.

Naast eerste klasse vestigt Sport/Voetbalmagazine zijn aandacht ook op onze tweede klasse, dat met Lierse en Cercle twee traditieclubs rijker werd, en dat voor een historische campagne staat: na dit seizoen wordt een opsplitsing gemaakt tussen profclubs en amateurclubs. Iedereen wil daarom bij de eerste acht eindigen. We bieden u een volledig dossier, met net zoals voor onze eersteklassers een sportieve analyse en overzicht van de spelerskernen.

Voorts nog spraakmakende interviews met Gentaanvoerder Sven Kums, de nieuwe Oostendespits Cyriac Gohi Bi, Standardcoach Slavo Muslin en ex-Anderlechtenaar Frédéric Peiremans die zeer eerlijk getuigt over zijn alcoholverslaving. Reportages zijn er over Imoh Ezekiel, Club Brugge, Gertjan De Mets, Michel Louwagie en STVV. Afsluiten doen we met een exclusief portret van Rafael Benítez, de nieuwe coach van Real Madrid.

Kortom, wie mee wil zijn met het nieuwe seizoen kan deze special niet links laten liggen. Vanaf woensdag 22 juli te verkrijgen in de winkel. Veel leesplezier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier