Dejan Veljkovic: ‘Niet alleen AA Gent wil Brecht Dejaegere’

© Belga
Christian Vandenabeele
Christian Vandenabeele Freelancejournalist

Dejan Veljkovic, de zaakwaarnemer van Brecht Dejaegere, zegt dat er nog twee andere concrete aanbiedingen zijn voor de middenvelder van KV Kortrijk.

Volgens Sportifun wil AA Gent Brecht Dejaegere (22) en zou het met de KV Kortrijkspeler zelfs al tot een overeenkomst zijn gekomen. Dejan Veljkovic, zaakwaarnemer van Dejaegere, bevestigt de interesse van AA Gent voor Brecht Dejaegere. “Er is niet alleen een concrete aanbieding van AA Gent voor Dejaegere, maar ook van nog een andere Belgische club én ook nog van een Nederlandse club”, zegt hij. Met KV Kortrijk praatte hij nog niet.

“Neen. Ik ben momenteel in Dubai, om de transfer van Mémé Tchité naar Al Nasr af te ronden – de clubs zijn het eens, nu moet de speler nog tot een overeenkomst komen. Daarna vlieg ik naar Moskou en pas op 8 of 9 augustus zal ik terug in België zijn. Pas dan ga ik met KV Kortrijk praten.”

Brecht Dejaegere zelf laat alles aan zijn zaakwaarnemer over. “Het is leuk dat er belangstelling voor mij is, dat bewijst dat mijn prestaties niet onopgemerkt zijn gebleven”, zegt hij. “Ik heb respect voor KV Kortrijk, maar ook ambitie. Als ik een stap hogerop kan zetten, wil ik dat graag proberen. Maar ik laat alles over aan mijn zaakwaarnemer en de clubs. Mijn taak is op het veld te blijven presteren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier