‘Dynamo Kiev biedt Anderlecht 9,5 miljoen euro voor Kouyaté’

© ImageGlobe
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Anderlechtverdediger Cheikhou Kouyaté staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Dynamo Kiev. Volgens Oekraïense media bereidt de club een nieuw bod voor op de 24-jarige Senegalees.

Anderlechtverdediger Cheikhou Kouyaté staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Dynamo Kiev. Volgens Oekraïense media bereidt de club van Dieumerci Mbokani een nieuw bod voor op de 24-jarige Senegalees.

Novostimira.ua schrijft op basis van ‘bronnen binnen de club’ dat Dynamo Kiev 9,5 miljoen euro op tafel willen leggen voor Kouyaté.

Dynamo hengelde vorige zomer al bij Anderlecht naar Kouyaté en bood toen 7,5 miljoen euro, maar kon de Senegalees niet overtuigen.

Interesse

Of Kouyaté een verhuis naar Kiev nu wel ziet zitten, is nog maar de vraag. De Senegalees, die heeft aangegeven dat hij volgend seizoen Champions League wil spelen, kan ook op interesse van andere clubs rekenen. Gisteren schreef Het Laatste Nieuws dat zijn manager een aanbieding van Valencia op zak heeft. Ook West Bromwich, Galatasaray, CSKA Moskou, Everton en West Ham volgden Kouyaté tijdens het laatste play-off 1-duel tegen Lokeren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier