Eden Hazard: ‘We gaan voor de zege in Kroatië’

© ImageGlobe

Eden Hazard wordt tegen Kroatië opnieuw één van de Rode Duivels om naar uit te kijken. De speler van Chelsea is klaar voor de strijd, zei hij na de training in het Koning Boudewijnstadion.

‘De Kroaten zullen wel meteen proberen te drukken, het is dan aan ons om snel te scoren. We gaan in ieder geval naar Zagreb om te winnen. Als we voor een punt spelen, keren we gegarandeerd puntenloos terug’, voorspelde Hazard.

Hazard hoopt in ieder geval op een uitstekende persoonlijke prestatie tegen het team van Igor Stimac. ‘Als ik naar mijn eigen prestaties in deze WK-kwalificatie kijk, vind ik dat ik alleen in de twee partijen tegen Macedonië goed gespeeld heb. Maar als ik nu tegen Kroatië slecht speel en we winnen toch, zal ik daar uiteraard niet rouwig om zijn.’

Hazard sukkelde de voorbije weken wat met lichte blessures, maar daar lijkt hij nu vanaf te zijn. ‘Ik heb wel nog een klein beetje last van mijn knie, maar tegen vrijdag denk ik wel 100 procent fit te zijn’. ‘Die blessure kwam er overigens na een tackle op Moussa Dembélé in de partij tegen Tottenham, tackles zijn echt niets voor mij’. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier