‘Eersteklassers tonen hun hart’

© Image Globe

OHL en Club steunen Music for Life, Anderlecht voert een eigen koers onder de naam Together.

Verschillende ploegen tonen hun grote sociaal-economische betrokkenheid. Naar aanleiding van het begin van de actie ‘we do give a shit’, dit jaar het thema rond diarree, wordt er bij het competitieduel tussen OHL en Club Brugge een drieledige veiling gehouden. Supporters kunnen immers bieden op de unieke wedstrijdshirts van beide teams, de gesigneerde wedstrijdbal én op enkele exclusieve plaatsen in een vedettenelftal. Dit laatste is een initiatief van Philippe Muyters, de Vlaamse minister van sport, en VRT-journalist Ivan De Vadder.

Anderlecht houdt dan weer een solidariteitsconcert op 20 december in de Ancienne Belgique, met onder meer Axelle Red als grootste naam op de affiche. Alles gaat door onder de noemer ’together’. De Brusselse club zal minderbedeelden uitnodigen met het geld van de opbrengst van de wedstrijdshirts van Ziguy Badibanga en Lamisha Musonda.

Tickets zijn te koop op www.abconcerts.be: http://www.abconcerts.be/nl/concerten/p/detail/together-school-is-cool-puggy-suarez-ganashake-20-12-2011

Link shirtverkoop:

http://www.befr.ebay.be/itm/160700734092?ssPageName=STRK%3AMESELX%3AIT&_trksid=p3984.m1586.l2649 (FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier