Fabien Camus blijft bij Racing Genk

© Belga

Fabien Camus heeft zijn contract bij Racing Genk met vier seizoenen verlengd.

Fabien Camus heeft zijn contract bij Racing Genk met vier seizoenen verlengd. Dat meldt de bekerwinnaar op zijn website.Camus tekende een contract tot juni 2017.

De Frans-Tunesische middenvelder speelt sinds 2009 voor Genk, waarmee hij in 2011 de titel won. Daarvoor was Camus vier seizoenen aan de slag bij Charleroi. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Franse Troyes. Camus begon bij de Limburgers uitstekend aan het nieuwe seizoen, viel goed in tegen KV Oostende en Oud-Heverlee Leuven en startte in de basis tegen Standard.

“De onderhandelingen omtrent een contractverlenging tussen Fabien Camus en KRC Genk waren reeds enkele weken lopende”, meldt Genk.

In een korte reactie vertelde Camus heel tevreden te zijn in het gestelde vertrouwen. “KRC Genk is de beste keuze voor mij”, zo vertelde de speler. “Ik ben heel blij met dit nieuwe contract. Het getuigt van heel veel respect en vertrouwen. Ook het vertrouwen dat ik reeds heel lang geniet bij de supporters vergemakkelijkten mijn beslissing”, aldus Camus. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier