Jordan Lukaku debuteert voor Anderlecht

© Belga

Bij Anderlecht stond tegen Zulte Waregem opnieuw een Lukaku op het veld.

Bij Anderlecht stond tegen Zulte Waregem opnieuw een Lukaku op het veld. Jordan, de jongere broer van Romelu Lukaku, viel in voor de geblesseerde Behrang Safari, meteen zijn eerste speelminuten voor paars-wit.

Al vroeg in de tweede helft kwam Safari slecht neer na een tackle van Berrier. De Zweedse international kon niet meer verder voetballen. Anderlechtcoach Ariël Jacobs gunde daarop Jordan Lukaku zijn eerste speelminuten in het eerste elftal van Anderlecht.

Het 17-jarige talent reageerde na de wedstrijd opgetogen. “Mijn debuut was spijtig genoeg niet door een gewone vervanging, maar door de blessure van Safari. Ik hoop het beste voor hem, maar ik ben blij dat ik kon debuteren”.

Jordan, de jongere broer van ex-Anderlecht- en huidig Chelseaspits Romelu Lukaku, is een linksachter die ook op het middenveld uit de voeten kan. Sinds maart 2011 maakt hij deel uit van de A-kern van Anderlecht.

Anderlecht versloeg Zulte Waregem met 2-1 en begint met drie punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge aan play-off 1. Bekijk de reacties van de Anderlechtspelers, onder wie Lukaku, na de wedstrijd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier