Kampioenennummer AA Gent

© Sport/Voetbalmagazine

Deze week in Sport/Voetbalmagazine: veertig pagina’s over de kersverse landskampioen.

Kampioenennummer AA Gent
© Sport/Voetbalmagazine

De landstitel van AA Gent kan gerust als historisch gecatalogeerd worden. Voor het eerst in de 115-jarige clubgeschiedenis mag de club uit de Arteveldestad zich de beste van het land noemen.

Dat viel donderdagnacht al duidelijk af te leiden uit de vreugdetaferelen in de Ghelamco Arena en in het straatbeeld, of zondag aan de boorden van de Leie.

Maar ook Sport/Voetbalmagazine doet zijn duit in het zakje. Met veertig pagina’s in het teken van de verrassende maar verdiende landskampioen van het seizoen 2014/2015. Een dag in het spoor van voorzitter Ivan De Witte, een uniek fotodocument vol sfeerfoto’s, een gesprek met de dochter en zoon van Michel Louwagie, een reportage die het huidige succes in perspectief plaatst, een verhaal over de ‘nieuwe buren’ van de Ghelamco Arena, een passionele liefdesverklaring van Knackjournalist en Buffalosupporter Dave Mestdach en -last but not least- de spelers zelf aan het woord. De vijftien voornaamste spelers kregen elk een pertinente vraag voorgeschoteld over hun wonderlijke seizoen.

Lees het allemaal in Sport/Voetbalmagazine nummer 22, vanaf woensdag 27 mei in de winkels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier