KV Mechelen: ‘De Denen brengen te weinig’

© BELGA

Johan Timmermans, de voorzitter van KV Mechelen, voert de druk op Thomas Enevoldsen, Nicklas Pedersen en Mads Junker op.

“Zoals iedereen had ik meer verwacht van onze competitiestart”, zegt Johan Timmermans, de voorzitter van KV Mechelen. “Spelers van wie vooraf gedacht werd dat zij een fundamentele meerwaarde zouden betekenen voor KV, brengen voorlopig nog te weinig. En dan denk ik voornamelijk aan de Deense aanwinsten.”

“Ik verwacht dat deze ploeg tien à twaalf matchen nodig heeft met de huidige groep om te staan waar wij hopen te kunnen staan.” Timmermans heeft het dan niet over een plaats in de top zes. “U gaat mij niet horen zeggen dat we dit seizoen potten zullen breken.”

Van Veldhoven

Intussen is de voorzitter zeer te spreken over de manier waarop trainer Harm van Veldhoven KV laat voetballen. “De spelwijze is gedreven, met de bedoeling om actie te brengen, om aanvallend te spelen. De strijd en de passie zijn er, ondanks de nederlagen.”

“Ook de manier van werken en coachen van Harmsluiten heel nauw aan bij wat de Mechelaar wil. Als nu ook nog de resultaten volgen, zijn we heel tevreden.” (KDR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier