Larsen, Rafinha en Thompson riskeren drie speeldagen schorsing

© Belga

Het bondsparket heeft een schorsingsvoorstel van drie speeldagen gedaan aan Jim Larsen (Club Brugge), Rafinha (AA Gent) en Kenny Thompson (Oud-Heverlee Leuven).

Het parket van de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft een schorsingsvoorstel van drie speeldagen gedaan aan Jim Larsen (Club Brugge), Rafinha (AA Gent) en Kenny Thompson (Oud-Heverlee Leuven). Als de spelers het schorsingsvoorstel weigeren, verschijnen ze dinsdag voor de Geschillencommissie van de KBVB.

Zware tackle

De verdedigers werden tijdens de 26e speeldag alledrie uitgesloten. Thompson en Larsen kregen tijdens het duel tussen Club en OHL (3-1) allebei rood van scheidsrechter Lardot voor een zware tackle. Thompson werd bestraft voor een te late sliding op de enkels van Lior Refaelov, Larsen voor een charge met beide voeten vooruit op Karel Geraerts.

Elleboogstoot

Rafinha (Rafael Scapini de Almeida) werd tijdens Kortrijk-AA Gent (1-0) naar de kleedkamers gestuurd na een elleboogstoot op Pablo Chavarria en was nadien ook nog verbaal agressief tegen de wedstrijdleiding. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier