Lierse: Van Meir en Simmes nemen over van Ramzy

© Belga

Lierse speelt zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie en de play-offs met Eric Van Meir (T1) en Daniel Simmes (T2) als coaches. Hany Ramzy wordt weer voltijds technisch manager.

Lierse speelt zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie en de play-offs met Eric Van Meir (T1) en Daniel Simmes (T2) als coaches. Hany Ramzy wordt weer voltijds technisch manager. Dat bevestigt Lierse. De 44-jarige Ramzy volgde in november Chris Janssens op bij de club van zijn landgenoot Maged Samy. Samen met het trainersduo Daniel Simmes en Herman Vermeulen en supervisor Ramzy opteerde de club toen voor een structuur naar Engels model. ‘Ramzy kreeg de missie om de trainersstaf van de Wadi Degla FC-groep te ondersteunen en te superviseren. Specifiek moest hij zich in eerste instantie toespitsen op Lierse’, klinkt het. Dat lukte, want Lierse verzekerde zich vorige competitiespeeldag van het behoud in de Pro League. ‘Zijn missie omvatte echter niet alleen Lierse maar ook de andere clubs gelinkt aan de WD-groep (derdeklasser Turnhout en Wadi Degla, nvdr), alsook de academies. Ramzy gaat daarom vanaf heden op eigen verzoek terug die meer uitgebreide opdracht uitvoeren voor de WD-groep’.

Eric Van Meir (T1), die op 19 februari opnieuw in de technische staf van Lierse opgenomen werd, en Daniel Simmes (T2) zullen dus vanaf nu de wedstrijden en trainingen van Lierse leiden. De club moet zaterdag op de slotspeeldag van de reguliere competitie op bezoek bij Club Brugge en werkt daarna ook nog play-off 3 af. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier