Mario Been wil David Hubert bij KRC Genk houden

© BELGA

David Hubert verscheen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap voor KRC Genk en speelde een puike wedstrijd. Verandert dit iets aan zijn situatie? Sport/Voetbalmagazine vroeg het aan Mario Been.

David Hubert verscheen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap voor KRC Genk en speelde een puike wedstrijd. Verandert dit iets aan zijn situatie? Sport/Voetbalmagazine vroeg het aan Mario Been.Mario Been: “Neen. Ik kies mijn elftal in functie van de wedstrijd en kijk daarbij niet naar namen. Met Hubert wilde ik tegen Lokeren een extra buffer voor de verdediging.”

“Hij is tactisch sterk en zorgt met zijn communicatie voor organisatie in de ploeg. Ik ben heel tevreden met zijn prestatie tegen Lokeren, maar dat geeft geen garantie op een basisplaats in de volgende wedstrijd. Die krijgt niemand.”

“Dat Hubert graag meer wil spelen, vind ik normaal. Ik stoor mij ook totaal niet aan zijn uitlatingen in de media. Het enige dat voor mij belangrijk is, is hoe iemand zich gedraagt in de groep. En daar valt bij Hubert niets op aan te merken, hij is op en top prof. Een geweldig persoon om mee te werken.”

“Ik heb al gezegd dat ik iedereen in deze kern aan boord wil houden tijdens de komende transferperiode. Dus ook Hubert.” (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier