Matias Suarez ondergaat nieuwe medische tests in februari

© Belga
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

De transfer van de Argentijn lijkt voor de tweede keer te worden uitgesteld.

De transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou is voor de tweede keer uitgesteld. De Argentijnse aanvaller van RSC Anderlecht is opnieuw niet geslaagd voor de medische tests in München. Suarez ondergaat een nieuw onderzoek in februari. Dat bevestigt RSCA.

Anderlecht en CSKA Moskou willen Suarez in München laten herstellen onder nauw toezicht van de medische diensten van beide clubs.

Patellapees

Normaal gezien was de Gouden Schoen en de Profvoetballer van het Jaar afgelopen zomer al voor 16 miljoen euro naar Moskou verkast. De Russen bliezen de transfer echter af omdat Suarez niet geslaagd was voor de medische testen in een gespecialiseerd centrum in München.

Suarez sukkelde met een blessure aan de patellapees, die de knieschijf met het onderbeen verbindt. Om Anderlecht aan de landstitel te helpen, had hij de pijn verbeten.

Na het afspringen van zijn miljoenentransfer trok Suarez meteen naar Argentinië, waar hij zich intussen toch heeft laten opereren. Zijn knie blijkt echter dus nog niet in orde te zijn.

Als de transfer van Suarez doorgaat, dan zou dat Anderlecht acht miljoen euro opleveren. Dat is drie miljoen minder dan de landskampioen in augustus zou hebben gekregen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier