‘Matias Suarez verkast in januari alsnog naar CSKA Moskou’

© Belga

De Gouden Schoen speelt allicht geen wedstrijden meer voor Anderlecht.

Matias Suarez ruilt alsnog Anderlecht voor het Russische CSKA Moskou, zo melden Het Nieuwsblad en La Dernière Heure. “De onderhandelingen tussen alle partijen zijn opnieuw opgestart. Een akkoord voor een overgang in januari zou in de maak zijn voor iets minder dan het oorspronkelijke bod van 16 miljoen euro”, aldus de kranten. “De deal zal pas geofficialiseerd worden als Suarez weer zo goed als fit is.”

Afgekeurd

De 24-jarige Argentijn leek in juli al op weg naar de Russische club. Er was een akkoord tussen Anderlecht en CSKA Moskou, de technisch begaafde aanvaller kon voor vier seizoenen tekenen in de Russische hoofdstad en met zijn overgang zou zo’n 16 miljoen euro gemoeid zijn (waarvan de Brusselaars er 11 zouden overhouden).

De transfer werd echter afgeblazen omdat ‘Mati’ niet door de medische keuring raakte. Hij sukkelde immers al een hele poos met een vervelende ontsteking aan de patellapees van zijn knie en CSKA wilde een onmiddellijk inzetbare spits.

Suarez heeft zich inmiddels in Argentinië laten opereren aan zijn knie en is zijn revalidatie begonnen. Als alles goed verloopt, is hij binnen drie maanden opnieuw fit. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier