Naessens: ‘Essevee blijft in het Regenboogstadion’

© Belga

Voorzitter Willy Naessens van Zulte Waregem benadrukte nogmaals dat de club niet verhuist naar het Antwerpse Kiel. ‘Essevee blijft in het Regenboogstadion’, klinkt het kordaat.

Zulte Waregem-voorzitter Willy Naessens heeft gereageerd naar aanleiding van de onheilspellende berichten van de voorbije week omtrent een mogelijke verhuis van de club. “Essevee blijft in het Regenboogstadion, laat dat nogmaals duidelijk zijn”, bevestigde hij.

“We willen voortbouwen op onze unieke tweede plaats van afgelopen seizoen. Dat is het uitgangspunt en niets anders. We willen er opnieuw een schitterend seizoen van maken. Want wat we vorig seizoen mochten beleven, met een doordachte visie van jeugd in het achterhoofd, was fantastisch. We zijn volop op zoek naar gerichte versterkingen voor Essevee en ook commercieel willen we opnieuw een grote stap vooruit zetten”, aldus Naessens.

Vorige week stormde het aan de Gaverbeek nadat uitlekte dat sterke man Patrick Decuyper plannen had om de club naar het Antwerpse Kiel te verhuizen en neo-eersteklasser KV Oostende in het Waregemse Regenboogstadion te laten spelen. De vier minderheidsaandeelhouders Franck Tijtgat, Joris Verschuere, Roland Van Robays en Xavier Van den Weghe distantieerden zich volledig van die plannen en bekritiseerden de gang van zaken bij de club.

Raad van Bestuur

“Op eigen initiatief en met de beste bedoelingen voor Zulte Waregem voerde Patrick Decuyper enkele verkennende gesprekken, waarna hij de raad van bestuur informeerde”, legde Naessens verder uit. “Ik wil benadrukken dat alle beslissingen omtrent de club samen worden genomen. We kunnen bevestigen dat we met de raad van bestuur controle hebben over 85 procent van de aandelen en dat niemand alleen kan beslissen.” (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier