Nu in de winkel: speciaal nummer Rode Duivels

De Rode Duivels vieren een doelpunt tegen Frankrijk. © Belga

Sport/Voetbalmagazine pakt uit met ‘Inside Rode Duivels’, een extra dik en stijlvol nummer over onze nationale trots. Het ligt nu in de winkel.

Nu in de winkel: speciaal nummer Rode Duivels

Het 148 pagina’s tellend magazine is een must voor al diegenen die reikhalzend uitkijken naar de prestaties van België het EK, dat op 10 juni van start gaat.

De rode draad in dit nummer zijn de veldjes waarop 22 van onze Rode Duivels hun eerste voetbalpasjes zetten. Sport/Voetbalmagazine ging al die terreintjes opzoeken en praatte er met een aantal mensen die de beginjaren van Kevin De Bruyne, Mousa Dembélé en co van dichtbij meemaakten. Dat leverde unieke getuigenissen op.

Verder is het nummer gelardeerd met beklijvende reportages.

Zo trokken we naar Bordeaux, waar bondscoach Marc Wilmots in het seizoen 2000-2001 voetbalde en waar de nationale ploeg in juni zal verblijven.

We onderzochten ook hoe de Rode Duivels scoren op de sociale media. Weet u bijvoorbeeld wie de Duivel is met de meeste volgers? We geven al weg dat dat Eden Hazard is, met grote voorsprong zelfs. Wie er verder in de top tien staan, leest u in ons speciale nummer.

Ook de EK-geschiedenis van België komt ruimschoots aan bod. Maar we blikken niet alleen terug, we kijken ook vooruit. Wat moeten we doen om er over tien jaar, op het WK 2026, nog te staan? Hoe een nieuwe generatie klaarstomen in tien aandachtspunten.

Dat en nog veel meer leest u in deze niet te missen extra editie van Sport/Voetbalmagazine. Een hebbeding voor elke voetballiefhebber!

Wie het nummer koopt, krijgt er een gratis spelletje Trivial Pursuit Rode Duivels bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier