OHL maakt einde aan samenwerking met Mathijssen

© BELGA

Jacky Mathijssen is niet langer coach van OHL. Een belangrijk deel van de spelersgroep stond niet meer achter de Maaslander. Dat meldt de club in een persbericht.

Jacky Mathijssen is niet langer coach van OHL. Een belangrijk deel van de spelersgroep stond niet meer achter de Maaslander. Dat bleek uit individuele gesprekken met de spelers. Het bestuur van OHL kan dan ook niet anders dan ingrijpen.

Voorlopig zullen hulptrainers Hans Vander Elst en Sven Vandenbroeck de trainingen leiden. OHL gaat nu op zoek naar een nieuwe coach met de nodige ervaring die op korte termijn resultaat kan halen. Bedoeling is dat die zondag al op de bank zit tijdens onze wedstrijd op RSC Anderlecht.

Het is met pijn in het hart dat OHL afscheid neemt van Mathijssen. De Limburger loodste ons vorig seizoen immers opnieuw naar het hoogste niveau. Jacky klaarde dat huzarenstukje door geen enkele wedstrijd te verliezen in de eindronde. Na een behoorlijke start in de eerste klasse gleed de ploeg langzaam af. Uit de laatste vijf partijen puurde OHL geen punten en daarin kon het bovendien slechts één keer scoren. OHL bedankt Mathijssen uitdrukkelijk voor het geleverde werk en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier