‘Paar schroeven los bij Vanden Borre’

© Belga

De plooien tussen Anthony Van den Borre en Genk zijn gladgestreken. Het enfant terrible mag weer met de groep trainen. Erevoorzitter Jos Vaessen neemt in de pers geen blad voor de mond.

Een verhelderend gesprek tussen Vanden Borre en Genkcoach Mario Been vanmorgen bracht soelaas, zo meldt Het Belang van Limburg. De 24-jarige verdediger moet niet langer individueel trainen en was al te zien op de groepstraining van de eerste ploeg.

Uit de selectie gezet

Nadat hij op 15 januari na een zwakke prestatie op het veld van Zulte Waregem (1-1) in de tweede helft werd vervangen, liep Vanden Borre mokkend naar de kleedkamers.

Been was allerminst opgetogen met het gedrag van zijn speler en nam hem niet op in de selectie voor de volgende wedstrijden. Bovendien moest Vanden Borre ook individueel trainen.

‘Duidelijk een paar schroeven bij Vanden Borre los’

In Het Nieuwsblad neemt erevoorzitter Jos Vaessen intussen geen blad voor de mond: “Anthony maakt zijn eigen carrière kapot. Ik heb met hem onder vier ogen gepraat en hij leek me best een geschikte jongen. Maar nadien heb ik dingen over hem gehoord die ontoelaatbaar zijn. Been heeft meer dan genoeg energie in hem gestopt. Er zijn duidelijk een paar schroeven bij hem los.” (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier