Roland Juhasz ruilt Anderlecht voor Videoton

© Belga
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Roland Juhasz, de Hongaarse verdediger van Anderlecht, maakt het seizoen in eigen land bij Videoton af.

Roland Juhasz, de Hongaarse verdediger van Anderlecht, maakt het seizoen in eigen land bij Videoton af. ‘RSC Anderlecht en Videoton hebben een akkoord bereikt over een ter beschikkingstelling van Roland Juhasz. Hij zal tot het einde van het seizoen voor de Hongaarse club voetballen,’ zo meldt paars-wit. Juhasz heeft bij Anderlecht nog een contract tot 2014.

7,5 seizoenen
Juhasz maakte in 2005 de overstap van MTK Boedapest naar Anderlecht en was jarenlang een vaste waarde bij de Brusselaars. Hij werd vier keer landskampioen en won één keer de Beker van België met Anderlecht. Dit seizoen paste de 29-jarige Hongaarse international niet in de plannen van trainer John van den Brom. Hij mocht dan ook uitkijken naar een nieuwe ploeg.

In 7,5 seizoenen speelde Juhasz bijna 300 wedstrijden in het shirt van Anderlecht. Hij is daarmee een van de trouwste clubspelers in de Jupiler Pro League. ‘We bedanken Juhasz voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht en wensen hem alle geluk in het vervolg van zijn carrière,’ schrijft Anderlecht nog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier