Special AA Gent

© S/VM

Om alvast in de stemming te komen voor de achtste finales van de Champions League volgende week, pakt Sport/Voetbalmagazine uit met 32 extra pagina’s over AA Gent. Te verkrijgen vanaf woensdag 10 februari.

Special AA Gent
© S/VM

Het is van Anderlecht in het seizoen 2000/2001 geleden dat een Belgische club kon doorstoten uit de poulefase in de Champions League. AA Gent speelt op woensdag 17 februari (heen) en dinsdag 8 maart (terug) in de achtste finales van het kampioenenbal tegen het Duitse VfL Wolfsburg. Om in de stemming te komen voor deze uniek dubbelafspraak, pakt Sport/Voetbalmagazine een week voordien al uit met 32 extra pagina’s over de regerende Belgische landskampioen.

Een avondje uit met de spelersvrouwen, bijzondere portretten van de belangrijkste kernspelers, een bezoek van Gille Van Binst aan Hein Vanhaezebrouck, een reeks over de culthelden van de Gantoise, een uitgebreid gesprek met Frans Verheeke (ex-baas van sponsor VDK) en als uitsmijter een impressie door de Gentse stadsdichter David Troch. Voor elk wat wils.

De speciale Buffalo-editie van Sport/Voetbalmagazine ligt vanaf morgen, woensdag 10 februari, in de winkels en kost 4 euro (normale prijs).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier