Steun Rode Duivels in Brazilië met gratis #iedereenmee-postkaarten

© ImageGlobe

Supporters kunnen de Rode Duivels een hart onder de riem steken door zogenaamde #iedereenmee-postkaarten met persoonlijke boodschappen naar het spelershotel in Brazilië op te sturen.

Supporters kunnen de Rode Duivels een hart onder de riem steken door zogenaamde #iedereenmee-postkaarten met persoonlijke boodschappen naar het spelershotel in Brazilië op te sturen. Dat meldt de Belgische Voetbalbond (KBVB).

De gratis postkaarten zijn vanaf maandag 19 mei onder meer te vinden in elk postkantoor en in 5.000 Jupiler Cafés en vanaf 6 juni ook in alle brievenbussen.

Supporters kunnen hun aanmoedingingen op de #iedereenmee-postkaarten schrijven, ze in een rode brievenbus deponeren en de kaartjes worden door bpost dan gratis naar het spelershotel in Brazilië opgestuurd.

‘Op die manier willen de spelers zoveel mogelijk supporters ook de kans bieden om een beetje mee te reizen naar Brazilië’, klinkt het. ‘Elke dag dat de Rode Duivels in Brazilië zijn gaan ze de #iedereenmee-postkaarten doorlezen’.

De Rode Duivels zelf reizen op 10 juni af naar Brazilië. Ze spelen hun drie groepswedstrijden op 17 juni (in Belo Horizonte tegen Algerije), 22 juni (in Rio tegen Rusland) en 26 juni (in Sao Paulo tegen Zuid-Korea). (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier