“Stijl is even belangrijk als de overwinning”

© Reuters

Adidas blijft tot 2016 kledingsponsor van RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht en Adidas hebben een akkoord bereikt over een verlenging van het huidige sponsorcontract met vier jaar, zo laat de club op zijn website weten. De nieuwe verbintenis geldt tot en met het seizoen 2015-2016. Beide partijen zullen dan 40 jaar met elkaar verbonden zijn. Adidas zal alle teams van Anderlecht kleden ook alle jeugd- en vrouwenploegen.

Prijzen winnen

Volgens de RSCA-voorzitter Roger Vanden Stock is de lange verbintenis geen toeval. “Anderlecht is een stabiele club die de ultieme voetbalfilosofie uitdraagt: dominant technisch voetbal nastreven en een permanente ambitie koesteren om prijzen te winnen. Stijl is even belangrijk als de overwinning.Ook Adidas draagt deze waarden uit.”

Een van de grootste clubs ter wereld “Wij willen als voetbalmerk bij uitstek verbonden zijn aan de grootste voetbalclubs ter wereld, RSC Anderlecht is daar zonder twijfel één van,” legt general manager adidas Benelux Paul Boereboom uit. “Het biedt ons een aantrekkelijk platform om te communiceren met ons merk en onze producten. De rijke historie van de club, de aansprekende manier van voetballen en de uitstekende beleidsplannen, sluiten goed aan bij onze filosofie.” (Belga/SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier