STVV prikkelde Westerlo

© IMAGEGLOBE

Aan één puntje heeft Westerlo zaterdag genoeg om STVV naar tweede klasse te duwen en zichzelf te verzekeren van een eindronde om in eerste klasse te kunnen blijven.

Aan één puntje heeft Westerlo zaterdag genoeg om STVV naar tweede klasse te duwen en zichzelf te verzekeren van een eindronde om in eerste klasse te kunnen blijven. “We mogen STVV niet het vertrouwen geven dat ze in de laatste wedstrijd nog alles kunnen rechtzetten”, zegt Wouter Corstjens. Corstjens in Sport/Voetbalmagazine: “We waren een beetje geprikkeld door de commentaren van STVV na de eerste wedstrijd dat zij meer kwaliteiten hadden dan wij. Dat heeft ons gemotiveerd.”

“Als je na dertig wedstrijden met twintig en negentien punten staat, is het verschil niet zo groot, maar ik denk dat wij met Sidibe en Reynaldo in vorm nu het verschil kunnen maken. Er is weer teruggegrepen naar de basis van vorig seizoen, met een centrale as, en dat werkt. Het wordt nog moeilijk, maar we mogen STVV niet het vertrouwen geven dat ze in de laatste wedstrijd nog alles kunnen rechtzetten.”

Verder spreekt de ancien van Westerlo – Corstjens speelt er al zes seizoenen – vol lof over die andere ancien die er tijdens de winterstop bij kwam: Bart Goor.

“Hij heeft met zijn ervaring rust gebracht en ons op het veld versterkt. Ik ben echt verbaasd dat hij ondanks zijn leeftijd nog negentig minuten zo’n fysiek heeft.” (RDG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier