Tomasz Radzinski en Walter Grootaers aan de slag bij Lierse

Tomasz Radzinski © Belga

Tomasz Radzinski wordt sportief manager bij Lierse, Walter Grootaers ondervoorzitter en het uithangbord van de club.

Een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen heeft Lierse nog niet, een nieuwe sportief manager wel. Tomasz Radzinski volgt met onmiddellijke ingang Hany Ramzy op die voor een paar weken vertrok naar Egypte om er als hoofdtrainer eersteklasser Wadi Degla te depanneren.

Radzinski speelde twee jaar bij Lierse waarmee hij naar eerste klasse promoveerde. Na het eerste seizoen eerste klasse werd zijn aflopend contract op het Lisp niet verlengd. Vorig seizoen speelde Radzinski nog een half jaar bij toenmalig tweedeklasser Waasland-Beveren, waarmee hij via de eindronde naar eerste promoveerde, maar ook daar werd zijn contract niet verlengd.

Walter Grootaers, sinds december Kreuner-af, volgt Jesse De Preter op die in november zelf opstapte als CEO, maar zijn taakomschrijving klinkt enigszins anders. Grootaers maakte op het Lisp al deel uit van een commissie die moest onderzoeken waar een nieuw stadion kon ingepland worden. Hij wordt ondervoorzitter en als verantwoordelijke voor de PR het uithangbord voor de club. Ben Bruynseels blijft woordvoerder, een functie die hij de afgelopen maanden bekleedde na het ontslag van Terry Verbiest.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier