Yannick Ferrera stapt op bij Charleroi

© BELGA

Yannick Ferrera is niet langer trainer bij Charleroi. De club zegt op zijn website verbaasd te zijn over het ontslag.

Yannick Ferrera is niet langer trainer bij Charleroi. De club zegt op zijn website verbaasd te zijn over het ontslag. Luka Peruzovic neemt tot het einde van het seizoen over, melden verschillende media.
Volgens La Dernière Heure nam Yannick Ferrera woensdagavond zijn beslissing. De reden is onduidelijk, maar het zou te maken hebben met zijn contract. Deze voormiddag zou hij zijn beslissing aan de spelersgroep meegedeeld hebben en later aan de directie.

Meer verdienen

De opgestapte coach laat het aan commercieel directeur Mehdi Bayat om de precieze reden van zijn ontslag te vertellen. Mocht die dat niet doen, dan zal Ferrera het op een zelf gekozen moment bekendmaken.

De 32-jarige trainer lag sinds het begin van het seizoen onder contract bij Charleroi. De ploeg staat elfde en doet het beter dan verwacht. Afgelopen weekend won Charleroi nog tegen Lierse, waarmee de club zo goed als zeker het behoud in eerste klasse garandeerde.

Deze week zei Ferrera nog in het voetbalprogramma Extra Time dat het daarom niet slecht zou zijn mocht hij meer verdienen. (SC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier