Zulte Waregem krijgt in Wigan steun van ruim 600 supporters

© ImageGlobe

Het zal Zulte Waregem niet ontbreken aan vocale steun tijdens de Europese verplaatsing naar Wigan op 28 november.

Het zal Zulte Waregem niet ontbreken aan vocale steun tijdens de Europese verplaatsing naar Wigan op 28 november. De supportersfederatie Esseveefans laat weten dat al meer dan 600 supporters de trip naar Engeland zullen maken.

‘Voor een club als Essevee is het niet evident ook in het buitenland een dergelijk aantal supporters mee te krijgen’, legt voorzitter Geert Titeca uit. ‘Bij ons is er namelijk geen traditie betreffende Europees voetbal en als eerder kleine club vergt het dan ook heel wat inspanning dit allemaal in goede banen te leiden. Wij krijgen hier echter ook alle steun voor vanuit de club.’

Er zijn overigens nog plaatsen beschikbaar zijn om via de charter van de supportersfederatie mee te vliegen naar Wigan, klinkt het.

Derde

Zulte Waregem staat na vier speeldagen op de derde plaats in groep D van de Europa League. Het team van Francky Dury telt 4 punten, één minder dan Wigan. Het Russische Rubin Kazan leidt met 10 punten. Het Sloveense Maribor is vierde en laatste met 3 punten. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier