‘Arsenal wijst bod van Barcelona op Fabregas af’

© EPA

Naar verluidt heeft Arsenal een prijs van 44 miljoen pond (49 miljoen euro) op het hoofd van zijn Spaanse vedette geplakt.

FC Barcelona heeft bij Arsenal een bod van 27 miljoen pond (30 miljoen euro) uitgebracht op Cesc Fabregas. Zonder succes.

Dat melden The Sun en The Telegraph vrijdag. Volgens de Britse kranten heeft Arsenal een prijs van 44 miljoen pond (49 miljoen euro) op het hoofd van Fabregas geplakt.

Vermoedelijk geeft FC Barcelona zijn pogingen om de 24-jarige Spanjaard bij Arsenal los te weken nog niet op, al zegt voorzitter Sandro Rosell dat de Catalaanse club niet veel marge meer heeft om het bod op de 24-jarige middenvelder nog te verhogen.

Rosell wees er al op dat de waarde van Fabregas zal dalen naarmate het aflopen van zijn contract dichterbij komt. Fabregas, die er geen geheim van maakt dat hij wil terugkeren naar de club waar hij zijn opleiding genoot, heeft bij de Gunners nog een contract tot 2015.

‘Onze trainer Pep Guardiola kent de waarde van een speler,’ aldus Rosell. ‘Hij zegt dat we voor Cesc geen 40 miljoen euro mogen uitgeven. Barcelona zal dus meer bieden. Als Arsenal dat niet aanvaardt, dan komt de speler niet naar Barcelona’. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier