Balotelli bewaart lach voor Instagram-volgers na eerste competitiegoal voor Liverpool (video)

Mario Balotelli © Belga Image

De ban is gebroken: Mario Balotelli heeft zijn eerste competitiegoal voor Liverpool gemaakt. In het spektakelstuk tegen Tottenham (3-2) werd hij de held van de avond met het winnende doelpunt voor de Reds.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij Mario Balotelli (24), die vorige zomer overkwam van AC Milan maar momenteel bij Liverpool niet meer dan een invallersrol heeft, kon er na het doelpunt nog niet het flauwste glimlachje af. Na de wedstrijd poste hij op Instagram wel een foto van zichzelf waarop hij breed glimlacht. De boodschap voor zijn volgers: ‘Deze glimlach is ALLEEN voor zij die altijd in mij zijn blijven geloven en me steunen. Bedankt’.

Belgen

Ook Rode Duivel Simon Mignolet had met enkele knappe reddingen een belangrijk aandeel in de zege van ‘The Reds’. In de 61e minuut moest hij zich omdraaien nadat collega-Rode Duivel Moussa Dembélé de 2-2 in het mandje legde. Net als Dembélé speelde Jan Vertonghen de volledige wedstrijd voor Tottenham. Nacer Chadli mocht negen minuten voor tijd invallen.

In de stand is Liverpool zevende, op veertien punten van leider Chelsea, maar op slechts drie punten van de derde plaats. Tottenham is met één punt meer dan Liverpool zesde.

Christian Benteke speelde alleen de tweede helft voor Aston Villa, dat bij Hull een 2-0 nederlaag leed. Aston Villa zakte daardoor naar een degradatieplaats. Het is op twee na laatste. Leicester, dat zonder Ritchie De Laet met 2-1 verloor bij Arsenal, blijft hekkensluiter. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier