“Barcelona volgt Ivan Perisic”

© Belga

In Sport/Voetbalmagazine getuigen enkele kenners over Ivan Perisic, de middenvelder van Club Brugge. Een van hen is Zdravko Reic, een vermaarde voetbaljournalist uit Split.

In Sport/Voetbalmagazine getuigen enkele kenners over Ivan Perisic, de middenvelder van Club Brugge. Een van hen is Zdravko Reic, de vermaarde voetbaljournalist uit Split van de sportkrant Sportske Novosti die op de Kroatische televisie de talkshow Istinom do Gola presenteert. Reic beweert dat topclub Barcelona in de Kroatische international geïnteresseerd is.

Reic: “Ik weet dat Barcelona hem nu volgt en analyseert en ook informatie aan het verzamelen is over zijn karakter en zijn familie.”

“Dat weet ik 100 procent zeker, omdat Hajduk Split eind juli zijn honderdjarig bestaan viert met een galawedstrijd tegen Barcelona en het tijdens de contacten is gezegd.”

“Niemand weet met zekerheid hoever Perisic zal geraken, maar in elk geval beschikt hij behalve over grote voetbalkwaliteiten ook over het sterke karakter dat nodig is om de top te halen.”

“Hij is een ongelooflijke winnaar én voor zo’n jonge speler al heel clever; dat bleek toen hij enkele maanden geleden te gast was in mijn tv-show.”

(CV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier