België – Turkije: 1 – 1 na incident met Eden Hazard

De EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Turkije is geëindigd op 1 – 1.

Voor België scoorde Genkspeler Ogunjimi in de beginminuten. Het eerste kwartier waren de Belgen verweg de betere ploeg. Daarna scoorden de Turken tegen en ging de wedstrijd gelijk op. In de twee helft waren de Turken beter maar zij konden ook niet meer scoren. Axel Wisel miste nog een penalty. Er zat niet meer in voor België. Na een droomstart eindigde de wedstrijd op een ontgoocheling.

Eden Hazard

In de tweede helft wisselde trainer Georges Leekens Eden Hazard. Voor de wedstrijd kreeg de trainer kritiek omdat hij het goudhaantje van de Franse competitie niet zou opstellen. De wissel viel erg slecht bij Hazard. Die stormde naar de kleedkamer zonder Leekens een blik waardig te gunnen. Hij stond 10 minuten later al aangekleed op de parking. (EE)