Bob Peeters bevestigt contacten met Anderlecht

© Belga

Dat Bob Peeters AA Gent verlaat, lijkt enkel nog een kwestie van tijd te zijn. “Ik ben op voorspraak van Michel Preud’homme naar AA Gent gekomen, maar hij is nu weg, dus dan verandert er heel veel,” zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Peeters werd onder Preud’homme beloftentrainer van AA Gent en volgde als assistent ook op geregelde tijdstippen de trainingen van de eerste ploeg mee. “Maar wie zegt dat de nieuwe trainer van Gent straks met mij nog zo wil samenwerken? Wat wil die”, vraagt Peeters zich af.

“Dat ik het vijfde wiel aan de wagen zal worden, is veel gezegd, maar de nieuwe trainer zal zijn eisen stellen. Michel Preud’homme was mijn mentor, dus het is logisch als ik mij kan verbeteren, dat ik dan naar mijzelf moet kijken.”

“Het gentlemen’s agreement bij mijn aanstelling was dat mij niet veel in de weggelegd zou worden als ik mij kan verbeteren. Ik denk dat die afspraak met Preud’hommes vertrek nog altijd geldt.”

Anderlecht, Cercle
Peeters geeft toe dat hij enige tijd geleden met Anderlecht praatte om er beloftentrainer te worden, maar over Cercle Brugge, waar zijn naam ook genoemd wordt, onthoudt hij zich van commentaar.

De interesse van Cercle bevestigt hij niet, maar ze ontkennen doet hij ook niet. Zal hij Gent verlaten om trainer van Cercle te worden? “Dat is úw conclusie (grijnst).”

(Raoul De Groote)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier