Brazilianen als helden ontvangen in Kazan

Marcelo © Belga Image
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

De aankomst van de Brazilianen in Kazan, waar ze morgenavond de Rode Duivels treffen in de WK-kwartfinales, werd gevierd alsof ze al wereldkampioen zijn.

Op foto’s en filmpjes is te zien hoe honderden supporters de Seleçao feestelijk ontvangen aan het Mirage-hotel in Kazan, hun verblijf voor vandaag en morgen. De Rode Duivels maken deze namiddag de transfer vanuit Moskou en komen later aan in Kazan.

Lees verder onder de beelden

Neymar
Neymar© Belga Image
Brazilië in Kazan
Brazilië in Kazan© Belga Image
Brazilië in Kazan
Brazilië in Kazan© Belga Image
Willian en Neymar
Willian en Neymar© Belga Image
Brazilië in Kazan
Brazilië in Kazan© Belga Image

Russische media melden intussen dat de burgemeester van Kazan de Braziliaanse vedette Neymar een stuk grond belooft als hij een hattrick maakt tegen de Rode Duivels. ‘We wilden iets speciaals doen,’ zei Ilsur Metshin aan het nieuwsagentschap TASS. ‘Als hij een hattrick maakt, zullen we een sponsor vinden om hem een stuk grond te geven. Kan je je inbeelden wat het moet zijn om naast Neymar te wonen?’

In Kazan is intussen ook een reusachtige muurtekening van Neymar aangebracht. De derde al van een speler op dit WK, want eerder kregen ook Lionel Messi en Cristiano Ronaldo al een muurtekening bij hun passage in Kazan.

Brazilië – België is trouwens de laatste WK-wedstrijd die in Kazan wordt gespeeld, dus Eden Hazard hoeft niet meer op een muurtekening te rekenen…

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier