Brazilië vermijdt nipt nederlaag op Copa América

© EPA

De Copa América is voorlopig geen succes voor de twee favorieten Argentinië en Brazilië.

De Copa América is voorlopig geen succes voor de twee favorieten Argentinië en Brazilië. In zijn tweede duel in groep B heeft titelverdediger Brazilië zelfs op de valreep een nederlaag tegen Paraguay vermeden.
Brazilië en Paraguay speelden in Cordoba 2-2 gelijk. Voor de Seleçao is het, na Venezuela, al het tweede opeenvolgende gelijkspel in de Copa América.

Jadson had de Brazilianen in de eerste helft op voorsprong gebracht, maar Santa Cruz en Nelson Haedo Valdez zetten Paraguay na de pauze op 1-2. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd redde Fred nog een punt voor Brazilië.

In de andere wedstrijd in groep B won Venezuela met 1-0 van Ecuador. Cesar Gonzalez scoorde na 62 minuten de enige treffer. Dankzij de winst is Venezuela leider in de groep.

Stand in groep B: 1. Venezuela – 4 punten uit 2 wedstrijden

2. Brazilië – 2 punten uit 2 wedstrijden

3. Paraguay – 2 punten uit 2 wedstrijden

4. Ecuador – 1 punt uit 2 wedstrijden

Op de slotspeeldag ontmoet Paraguay Venezuela en Brazilië Ecuador. De eerste twee van de groep en de twee beste derdes van de drie groepen stoten door naar de kwartfinales van de Copa América. (Belga/KVDA)

Bekijk de vier goals in Brazilië – Paraguay:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier