“Chelsea heeft 39 miljoen euro veil voor Lukaku en De Bruyne”

© Belga

De Engelse vicekampioen wil binnen de maand de transfers van Rode Duivels Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne afronden, melden Britse media.

Chelsea FC wil binnen de maand de transfers van Rode Duivels Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne afronden. Voor de 18-jarige Anderlechtspits heeft de Engelse topclub 25 miljoen euro veil, voor de 20-jarige Genkmiddenvelder 14 miljoen euro. Dat meldt althans de Engelse tabloid The Mirror.

Lukaku geniet ook interesse van onder meer Manchester City en Liverpool, maar droomt van een transfer naar Chelsea. Hoewel Anderlecht een prijs van 30 miljoen euro op het hoofd van het jonge talent plakte, vertrekt hij vermoedelijk voor minder.

De Bruyne, die met RC Genk Belgisch landskampioen werd, zou de Engelse vicekampioen volgend seizoen meteen willen uitlenen aan Anderlecht, aldus nog The Mirror.

Ook de vooraanstaande krant The Independent zegt dat Lukaku en De Bruyne een topprioriteit zijn voor Chelsea, naast de Braziliaan Neymar (Santos), de Nederlander Gregory van der Wiel (Ajax) en de Chileen Alexis Sanchez (Udinese).

Chelsea moet ook nog op zoek naar een nieuwe trainer, nadat het afgelopen weekend de Italiaan Carlo Ancelotti de laan uitstuurde. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier