EK-special van Sport/Voetbalmagazine woensdag in de winkel

© /

Ook voor de redactie van Sport/Voetbalmagazine is het aftellen naar het Europees kampioenschap begonnen. Om volledig voorbereid aan de aftrap te verschijnen, is er nu de EK-special.

Analyses, weetjes en kernen van alle 24 EK-deelnemers. Dat is het geraamte van deze complete gids voor het EK 2016 in Frankrijk. Maar Sport/Voetbalmagazine gaat verder dan die louter feitelijke informatie. Interviews met alle bondscoaches alsook met een speler van elke ploeg zorgen voor de body rond dat geraamte.

Een handige, uitscheurbare kalender maakt het plaatje af. Wie voorbereid aan het EK wil beginnen en zijn vrienden wil aftroeven met parate kennis kan maar beter naar de krantenwinkel hollen. Vanaf woensdag 1 juni ligt daar immers deze EK-special in de rekken.

De redactie van Sport/Voetbalmagazine laat het daar uiteraard niet bij. Drie redacteurs ter plaatse zullen geregeld berichten vanuit Frankrijk en achtergrondinformatie bezorgen bij de verrichtingen van onze Rode Duivels. Zowel online als in het magazine. Hopelijk tot ergens begin juli.

Op 8 juni pakt ons magazine bovendien uit met enkele spraakmakende reportages over en met de grote sterren van dit EK: Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, plus interviews met Gianluigi Buffon en Paul Pogba. Laat dat EK-feest dus maar losbarsten! Tous ensemble – tous ensemble, hey-hey!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier