Falcao dit seizoen nog actief in de Champions League?

© IMAGEGLOBE

De Colombiaanse topspits van Atlético Madrid speelde dit seizoen nog geen minuut in de Europa League. Een duidelijk signaal, zo vermoeden enkele Spaanse media.

Atlético Madrid heeft nog één wedstrijd te gaan in groep B van de Europa League en Radamel Falcao heeft dit seizoen nog steeds geen minuut gespeeld in zijn favoriete competitie. De Colombiaan was nochtans topschutter van de Europa League in 2010/2011 (17 doelpunten, toen nog bij winnaar FC Porto) én in 2011/2012 (12 doelpunten, met winnaar Atlético Madrid).

Het voedt het gerucht dat Falcao in januari getransfereerd zal worden. Volgens de UEFA mag een speler immers niet in twee Europese competities aantreden in hetzelfde seizoen (de Europese supercup telt niet mee). Atléticovoorzitter Enrique Cerezo liet in de Spaanse krant El País het achterste van zijn tong niet zien: “Contracten zijn er om nageleefd te worden, maar ik kan niks voorspellen.” Falcao werd de afgelopen weken gelinkt aan onder meer Chelsea, Arsenal en Real Madrid. (SVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier